Feral Horse Care

De missie van Feral Horse Care is eenvoudig: we willen een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van paarden.

Het engelse woord “feral” betekent “wild”, een Feral Horse is een wild paard dat in de vrije natuur leeft . Dat ons bedrijf Feral Horse Care heet, is natuurlijk geen toeval… Wij zijn ervan overtuigd dat veel problemen voorkomen kunnen worden door een paard op een zo natuurlijk mogelijke manier te voeren en te huisvesten. Met onze producten en adviezen hopen wij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid en het welzijn van paarden.

Feral Horse Care staat voor producten van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs en eerlijk & gedegen advies.

Met Vitalbix bieden wij een compleet assortiment gezonde paardenvoeding waarmee paarden op een natuurlijke manier gevoerd kunnen worden. Alle Vitalbix producten zijn hoog in vezels en essentiële voedingsstoffen en laag in zetmeel en suikers. Een rantsoen op basis van voldoende ruwvoer en Vitalbix helpt gezondheidsproblemen te voorkomen en is tevens een verantwoorde keuze voor paarden die reeds verterings- of stofwisselingsproblemen hebben.

Met Skincalmin bieden wij natuurlijke en effectieve producten voor de uitwendige verzorging van paarden met huidproblemen zoals zomereczeem en rasp. Bij paarden met dergelijke problemen speelt ook voeding veelal een belangrijke rol. Alle Vitalbix producten zijn getest en geschikt voor paarden met zomereczeem en rasp. De combinatie van Skincalmin (uitwendig) en Vitalbix (inwendig) laat in de praktijk goede resultaten zien.

We hopen met onze producten ook voor jouw paard of pony het verschil te kunnen maken.