Het beste dat de natuur ons te bieden heeft

De gezondheid is een van de grootste goederen. Ons doel bij Reico is om mens en dier in mineraal evenwicht te brengen en daarmee de best
mogelijke toestand voor het leven te bewerkstelligen.
Om dit doel te bereiken, hebben we de bevindingen uit 40 jaar ontwikkeling en praktijkervaring omtrent de grondbeginselen van de natuurlijke cyclus van mineralen en spoorelementen benut en onze unieke voedingssupplementen ontwikkeld.
Onze producten zijn (met uitzondering van Royal Jelly) geschikt voor veganisten, vrij van kleurstoffen en conserveringsmiddelen, gluten en
melk alsook smaakversterkers. Ze zijn gemakkelijk te doseren en bevatten – afhankelijk van het product – verschillende belangrijke micronutriënten die de stofwisseling in het lichaam kunnen ondersteunen. Doordat ze gemaakt zijn van gemicroniseerde (d.w.z. fijngemalen) organische bestanddelen, kunnen de cellen van het lichaam de mineralen bijzonder goed opnemen en metaboliseren.

In ons natuurlijk dierenvoer komt alles samen wat uw huisdier voor een gezond, lang en tevreden leven nodig heeft.

De Reico voeding is vrij van:
– conserveringsstoffen
–  kleurstoffen
– genetisch gemanipuleerde toevoegingen
– lokstoffen
– verborgen vetten
– vulstoffen
– dier- soja- en tarwemeel

Goede kwaliteit, in het bijzonder gezond, is onze expertise.

Reico Vital heeft producten voor onderstaande dieren en ook voor de mens

Paarden: o.a. Ezem/Mauk,Stimul-Vital,Bronho-Vital,Dam-Vital,Lebe(lever)-Vital,Reha-Vital, en nog veel meer

Honden: MaxidogVit ®  natvoer voor alle hondenrassen in 200,400 en 800 gram blikken.MaxidogVit ® droogvoer  voor alle hondenrassen in kleinere en grote verpakkingen

Katten:MaxicatVit ®  natvoer voor alle kattenrassen in 200,400 en 800 gram blikken.MaxicatVit ® droogvoer  voor alle kattenrassen in kleinere en grote verpakkingen

Humaan/ mens: o.a.diverse voedingssupplementen voor mineraalevenwicht, diverse huidverzorgingsprodukten.

Zorg goed voor uzelf!

U wilt producten van Reico-Vital bestellen?

Advies:

Bent u geïnteresseerd in de Reico-Vital onze producten maar weet nog niet precies wat het beste is dan adviseren wij u graag. Dit kan zowel telefonisch of in een persoonlijk gesprek.

In onze winkel hebben wij een beperkt aantal Reico-Vital producten op voorraad.

Het bestelsysteem van Reico-Vital is gebaseerd op het ontzorgen van de klant.

Nieuwe klant:

Indien u voor de eerste keer Reico producten wilt bestellen kunt u ons via het contactformulier een bericht sturen met  uw gegevens. Wij nemen dan contact met u op en overleggen wat het beste voor u zal zijn. Deze eerste order zullen wij voor u plaatsen. Hierna ontvangt u een bevestiging per mail met de gegevens omtrent de betaling. Zodra de betaling ontvangen is zal uw bestelling verwerkt en verzonden worden. De zending kunt u volgen via het Track & Trace systeem van DPD.

Tevens zullen wij een klantnummer aanmaken zodat u de volgende bestellingen zelf kunt plaatsen.

Bestaande klant?

Als klant kunt u eenvoudig en snel direkt bij de fabriek Reico-Vital bestellen. Het enige wat u nodig heeft is het partnernummer van uw adviseur.

Voor iedere zending ongeacht de waarde van de bestelling wordt een bijdrag van € 6,98 in de verzendkosten berekend.

Neem nu contact met ons op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.